جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
۰
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۶

دستگاه تولید کود و برق از زباله تر ساخته شد

محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت دستگاهی شدند که می تواند از زباله های تر، ۳ محصول کود مایع، کود جامد و گازی برای تولید برق را به تولید برساند.
دستگاه تولید کود و برق از زباله تر ساخته شد
به گزارش توليد ايرانی؛ حمیدرضا عزیزیان، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در خصوص دستگاه تولیدکننده کود و برق از زباله‌های تر در مقیاس کوچک اظهار کرد: ما در حوزه زیست توده دستگاهی را به تولید رساندیم که می‌تواند از زباله‌های تر، ۳ محصول تولید کند.

وی افزود: با توجه به اینکه آمار تولید زباله تر در تهران و کشور زیاد است، در صدد بر آمدیم که این دستگاه تولید زباله را طراحی کنیم.
عزیزیان با بیان اینکه این دستگاه قادر است از زباله‌های تر، ۳ محصول تولید کند، بیان کرد: این دستگاه می‌تواند کود مایع، کود جامد و گازی برای تولید برق از زباله تولید کند.
مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این دستگاه در ۳ ظرفیت یک تن سه تن و پنج تن طراحی شده است، خاطر نشان کرد: از این دستگاه می‌توان در بسیاری از مراکز دانشگاهی، پادگان‌ها، محله‌ها و … استفاده کرد.

وی با بیان اینکه هدف ما استفاده از این دستگاه در روستاهاست، عنوان کرد: نمونه‌های خارجی این دستگاه زیاد است ولی ما در این شرکت، دانش فنی طراحی و ساخت دستگاه را بدست آورده‌ایم و قادر به تولید انبوه آن هستیم.
مدیر این شرکت دانش بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه برخی کشورها از این دستگاه استفاده می‌کنند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این محصول تست و نمونه‌های صنعتی آن ساخته شده است و منتظر سرمایه گذار هستیم.
به گفته عزیزیان، در صورت سرمایه گذاری روی طرح می‌توان آن را به تولید انبوه رساند و در بسیاری از مناطق از آن استفاده کرد.

وی در خصوص روند کار دستگاه تبدیل زباله‌های تر به محصول گفت: بعد از جمع آوری زباله‌ها در همان منطقه، دفن می‌شوند؛ سپس از طریق همزن و سیستم تزریق هوای ایکس ری، باکتری‌هایی در این چاه زباله، فعال خواهد شد. این باکتری‌ها وظیفه تبدیل زباله‌های تر به کود خشک، مایع و تولید گاز برای تولید برق را دارند.

وی در خصوص تولید برق از این گاز گفت: گاز H۲S طی فرایندی گوگرد زایی می‌شود و برق ژنراتوری تولید خواهد شد که در حد روشنایی می‌توان از آن استفاده کرد.
مدیر این شرکت دانش بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تاکید کرد: با توجه به اینکه در پادگانها، دانشگاه‌ها و محله‌ها و خیلی از سازمان‌ها چندین تن زباله تر تولید می‌شود و ما بزرگترین تولید کننده زباله در دنیا هستیم از این رو انتظار می‌رود که این دستگاه مفید واقع شود.
عزیزیان افزود: در حال حاضر زباله‌ها تولید و فقط حمل می‌شوند از این رو می‌توان در محل با استفاده از این دستگاه محصولات مفید تولید کرد.
به گفته وی، هدف ما روستاها بود زیرا دامداری‌ها و خیلی از زباله‌های حاصل از کشاورزی تر هستند که به راحتی می‌توان از دستگاه بهره برد.
کد مطلب: 8046
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *