جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
۰
يکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۲۲

لزوم خودکفایی در تولیدات استراتژیک

وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه شورای معاونین وزارتخانه با اشاره به تراز تجاری مثبت در 9 ماهه سال جاری، گفت:برخی تولیدات استراتژیک تاثیر عمده‌ای روز خودکفایی و قطع وابستگی کشور دارند و باید در دستور کار ویژه باشند.
لزوم خودکفایی در تولیدات استراتژیک
به گزارش توليد ايرانی؛ رضا رحمانی در جلسه شورای معاونین وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تراز تجاری 9 ماهه امسال مثبت بوده است و طی این مدت حجم واقعی صادرات انجام شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. 
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در ۹ ماه امسال صادرات کشور با حدود 103 میلیون تن کالا، بیش از 18.5 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

* ضرورت وفور کالا در سطح عرضه
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت:  مهمترین کار بخش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جاری توجه به وفور کالا و تامین مناسب کالا در سطح عرضه بوده است و با تدابیر اتخاذ شده خوشبختانه جلوی بسیاری از شوک های اقتصادی در مقاطع مختلف گرفته شده با این حال ضرورت دارد در تصمیم‌گیری‌ها به موقع اقدام و برنامه ریزی ها کاملا دقیق باشند تا مانع هر گونه مشکلی در سطح بازار شویم.
رحمانی افزود: در راستای حفظ تعادل بازار و در تامین بهنگام کالا در سطح بازار، باید منافع مردم و بخش تولید به صورت همزمان مورد توجه قرار گیرد.

* لزوم خودکفایی در تولیدات استراتژیک
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: برخی تولیدات استراتژیک تأثیر عمده ای روی خودکفایی و قطع وابستگی کشور دارند و باید در دستور کار ویژه باشند و با جدیت مسائل آنها را پیگیری و از آنها حمایت کنیم.
رحمانی خاطرنشان کرد: مشکلات کوچک نباید مانعی در برابر اراده ما در پیشرفت امور باشد و حتماً روحیه امثال سردار شهید سلیمانی باید به عنوان یک الگو در روند فعالیت‌ها و تلاش های ما مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: امروز بخشی از جنگ اقتصادی روانی است و ما برای حل مشکلات پیش روی برخی واحدها که دارای درجه اهمیت بیشتری هستند باید شبانه روز کار کنیم.
وزیر صمت وفور کالا در سطح عرضه و حفظ وضعیت موجود تولید را اولویت نخست وزارت صمت برشمرد و گفت: روند موجود در تعادل بازار که بعد از دوره جدید تحریم ها مورد توجه ویژه این وزارتخانه بوده باید با قدرت و جدیت ویژه‌ای دنبال شود.
کد مطلب: 16972
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *