پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 16 May 2024
۰
شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۰

خودکفایی کشور در تولید گوشت مرغ

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با تولید سالانه 2 میلیون و 400هزار تن گوشت مرغ، ضمن خودکفایی توانسته‌ایم بخشی از تولیدات را به کشورهایی چون افغانستان، عراق و قطر صادر کنیم.
خودکفایی کشور در تولید گوشت مرغ
به گزارش توليد ايرانی؛  علیرضا رفیعی‌پور در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه که ظهر امروز در سالن اجتماعات تالار خورشید برگزار شد، اظهار کرد: سازمان دامپزشکی هر ساله کنترل، مبارزه و مراقبت از بیماری‎‌های دامی را به استان ابلاغ می‌کند و این ابلاغیه‌ها در غالب طرح‌های ملی و به صورت همزمان و هماهنگ اجرایی می شود.

وی افزود: در زمینه تب برفکی طی 2 سال گذشته با اقدامات خوبی که صورت گرفت کاهش چشمگیری صورت گرفت که البته تب برفکی موجب کاهش 50 درصدی شیر و گوشت دام می شود.
رفیعی‌پور خاطر نشان کرد: در همه بیماری‌های استراتژیک بین 28 تا 75 درصد کاهش بیماری داشتیم و در تب مالت نیز با کاهش 50 درصدی همراه بودیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور یادآور شد: طی 2 سال گذشته بیماری‌های مشترک دام و انسان کاهش یافته و در حوزه طیور نیز نه‌تنها مشکلی نداشتیم بلکه صادرکننده نیز هستیم .
وی ادامه داد: نوسانات قیمتی بازار به دستگاه‌های دیگر ارتباط دارد و پاسخ نوسانات را باید از آنها جویا شد.

رفیعی‌پور اضافه کرد: سالانه 800 تا 850 هزار تن گوشت در کشور تولید می‌شود ولی برای تامین کامل نیاز داخل، نیازمند به واردات گوشت هستیم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: خوشبختانه در تولید مرغ خودکفا هستیم و با تولید سالانه 2 میلیون و 400 هزار تن توانسته‌ایم بخشی از تولید را به کشورهایی چون افغانستان، عراق و قطر صادر کنیم.
وی عنوان کرد: 97 درصد واکسن‌های دامی کشور در داخل تولید می‌شود و این در حالی است که در حوزه واکسن‌های طیور به خودکفایی نرسیده ایم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور توضیح داد: تولید بذر واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان  دردستور کار قرار دارد تا شاهد معدوم شدن طیور نباشیم.

از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید واکسن طیور حمایت می‌کنیم
وی تاکید کرد: در حال حاضر از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در تولید واکسن طیور حمایت می‌کنیم تا بتوانیم به وسیله آن نیاز کشور را تامین کنیم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان گفت: در حوزه جنگ اقتصادی، دشمن به دنبال تهدیدات زیستی و بیولوژیکی بود که البته ما باید توجه خود را در این زمینه بکار گیریم.
کد مطلب: 13713
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *