يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
۰
جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۴۲

بانک ملی به واحدهای تولیدی راکد برای فعال شدن کمک می‌کند

مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: این بانک با هدف رونق تولید و اشتغال در کشور از واحدهای تولیدی و صنعتی راکد حمایت ویژه دارد.
بانک ملی به واحدهای تولیدی راکد برای فعال شدن کمک می‌کند
به گزارش توليد ايرانی؛  محمدرضا حسین‌زاده روز پنجشنبه در جلسه شورای بانک ها در اردبیل افزود: مالک اصلی منابع موجود بانک‌ها خود مردم هستند و بانک‌ها نیز تلاش دارند تا این منابع را در راستای رفع نیازهای اصلی استان‌ها هزینه کنند.

وی اضافه کرد: در سال‌های گذشته  استان اردبیل از منابع بانکی محروم بوده اما پارسال هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال فاینانس داخلی برای راه‌آهن اردبیل - میانه تامین شد.
حسین‌زاده اضافه کرد: بانک ملی گام بزرگی در تکمیل راه‌آهن اردبیل برداشته با این هدف که مطالبه اصلی مردم محقق یابد.

وی درباره اختصاص تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی و صنعتی افزود: این بانک آماده پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی و صنعتی صادرات محور که ارزآوری بیشتری داشته باشد، است.

رئیس صندوق توسعه ملی کشور هم در این جلسه  گفت: امسال پنج راهبرد برای صندوق توسعه پیش‌بینی شده که هدایت منابع برای رونق بخشی به تولید راهبرد جدی صندوق است.
مرتضی شهیدزاده افزود: ارائه بخشنامه‌ها و قراردادهای منعقده با بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی نخستین راهبرد صندوق است.

وی همکاری و مساعدت با بخش خصوصی برای استفاده از منابع خارجی و اهرمی کردن منابع صندوق توسعه ملی با استفاده از منابع خارجی را دیگر راهبرد جسورانه صندوق توسعه ملی در سال ۹۸ ذکر کرد.

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی هدایت بخشی از منابع برای اجرای زیرساخت‌ها و خدمات صادراتی به منظور کمک به رونق تولید به عنوان سومین راهبرد صندوق برشمرد و گفت: که این رویکرد در حل بحران اشتغال و بهبود معیشت مردم موثر خواهد بود.

شهیدزاده افزود: اختصاص بخشی از منابع به سرمایه در گردش برای صنعت و کشاورزی نیز با هدف حفظ اشتغال و تولید موجود در رئوس تصمیم‌گیری‌ها و اهداف صندوق قرار خواهد داشت.
وی با توجه به شرایط ویژه اقتصادی در کشور خواستار هماهنگی و کمک بانک‌های عامل به منظور کمک به بخش خصوصی برای راه‌اندازی پروژه‌های در دست اجرا و همچنین تدوین برنامه‌های علمی وصول مطالبات از مشتریان شد.

رئیس صندوق توسعه ملی کشور گفت: واحدهای تولیدی و خدماتی در صورتی می‌توانند از تسهیلات و منابع این صندوق استفاده کنند که کالا یا خدمات خود را صادر کرده و برای کشور ارزآوری داشته باشند.
داود شایقی ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل هم در این جلسه گفت: بر اساس آمارهای ثبت شده در سرشماری سال ۹۵ نسبت شهرنشینی در استان ۶۲ درصد و میزان شهرنشینی ۳۲ درصد و رشد جمعیت شهری نسبت به سال ۹۰ در حدود  ۱.۶۳ و رشد جمعیت روستایی منفی ۲.۱ بوده است.

وی  در مورد سهم هر یک از بخش‌ها در اشتغال استان بیان کرد: بخش کشاورزی ۳۳.۹ درصد، صنعت ۲۴.۴ درصد و بخش خدمات ۴۱.۵ درصد اشتغال در استان را فراهم کرده است.

وی با اشاره به تولیدات شاخص و ظرفیت‌های استان در بخش کشاورزی بیان کرد: در این بخش استان اردبیل در تولید گندم آبی رتبه ۶ و در گندم دیم ۴، عدس یک، سویا یک، کلزا رتبه ۵ و سیب‌زمینی رتبه ۲ کشور را دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل ۱.۴۱ درصد تولید ناخالص داخلی کشور را متعلق به اردبیل دانست و گفت: درآمد سرانه استان اردبیل ۱۰ میلیون تومان بوده که نسبت به درآمد سرانه کشور که ۱۵ میلیون تومان است، در حد مطلوبی قرار ندارد.

وی درباره  ارزش صادرات غیرنفتی استان اظهار کرد: ۴۴ میلیون دلار صادرات کالاهای غیرنفتی مربوط به استان اردبیل است.

شایقی  فعال‌سازی ۵۰ واحد راکد، کاهش زمان صدور مجوز، راه‌اندازی چهار واحد تولیدی اقتصاد مقاومتی، افتتاح ۱۸ کیلومتر از پروژه ۲ باند اردبیل به مشگین‌شهر، افزایش ظرفیت تخت‌های اورژانس اردبیل و اضافه شدن هشت واحد اقامتی گردشگری به مجموعه استان را از جمله برنامه‌های سال ۹۸ عنوان کرد.
کد مطلب: 10598
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *