پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 16 May 2024
۰
سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۱۲

بیشترین تورم آذر، در روغن‌های خوراکی

رئیس مرکز آمار ایران، تورم میانگین خوراکی‌ها در آذر امسال را ۵ درصد اعلام کرد و گفت: روغن‌ها و چربی‌ها با ۱۰ و چهار دهم درصد، بیشترین تورم را داشتند.
بیشترین تورم آذر، در روغن‌های خوراکی
 به گزارش توليد ايرانی ؛     آقای جواد حسین زاده  افزود: در آذر امسال، نان و غلات دو و هشت دهم، گوشت قرمز ۴ و دو دهم، ماهی‌ها ۵ و نه دهم، شیر و پنیر و تخم مرغ ۱۰ و سه دهم، میوه و خشکبار نه و هفت دهم، سبزی‌ها شش دهم، شکر، مربا، عسل و اقلامی از این دست, ۳ درصد، چای، قهوه و کاکائو شش و یک دهم درصد از تورم را به خود اختصاص دادند.

وی اضافه کرد: تورم سالانه منتهی به آذر امسال، ۳۰ و نیم درصد است که در مقایسه با ماه قبل، افزایشی بوده که این افزایش از مرداد امسال آغاز شده است.

آقای حسین زاده گفت: تورم نقطه به نقطه آذر امسال که نشانگر درصد تغییر مجموع قیمت‌ها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است، ۴۴ و هشت دهم درصد است.

وی افزود: پس از هفت ماه که با افزایش تورم نقطه به نقطه مواجه بودیم، در آذر ماه با کاهش اندک این تورم مواجه شدیم.

آقای حسین زاده با اشاره به تورم ۲ درصدی ماهانه افزود: این رقم در مقایسه با متوسط سال، که حدود سه و هشت دهم درصد بوده است، کاهش پیدا کرده و در مقایسه با ماه قبل هم، کاهش داشته است.
وی تورم نقطه به نقطه در آبان ماه را ۴۶ و ۴ دهم اعلام کرد و گفت: ما با کاهش تورم نقطه‌ای در آذر امسال، مواجه شدیم.

رئیس مرکز آمار ایران افزود: سهم خوراکی‌ها در کل سبد به طور میانگین و برای کل افراد جامعه، حدود ۲۷ درصد است در صورتی که سهم خوراکی‌ها برای دهک‌های پردرآمد، ۱۷ درصد و برای کم درآمد‌ها حدود ۳۴ درصد است.

وی گفت: تورم در دهک‌های مختلف درآمدی با توجه به متفاوت بودن سهم خوراکی در سبد دهک ها، متفاوت خواهد بود.

آقای حسین زاده افزود: وقتی ما با تورم خوراکی بالاتری در مقایسه با تورم غیر خوراکی مواجه هستیم، تورم دهک‌های پایین در مقایسه با پردرآمدها، بیشتر می‌شود و بالعکس
کد مطلب: 23916
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *