جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
۰
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۲

آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن رشت – آستارا تا دو روز آینده

اسلامی گفت: راه‌آهن رشت – آستارا تعیین پیمانکار شده و روز چهارشنبه با حضور رئیس جمهور عملیات اجرایی آن کلید می‌خورد.
آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن رشت – آستارا تا دو روز آینده
به گزارش توليد ايرانی؛ محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هماهنگی کریدور ترانزیت شمال – جنوب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بعد از یک وقفه ۵ ساله جلسه هماهنگی ترانزیت کریدور شمال – جنوب با حضور ۱۲ کشور عضو تشکیل شد گفت: در این اجلاس مسائل فی مابین بین کشور‌ها که می‌تواند تسهیل‌کننده و تسیع‌کننده فعالیت‌ها در حوزه ترانزیت باشد بین ۱۲ کشور عضو بررسی می‌شود.

اسلامی ادامه داد: یکی از موارد حائز اهمیت در این کریدور شمال – جنوب افزایش ظرفیت سازی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های این کریدور است، زیرا که تا به امروز از ظرفیت‌های این کریدور به نحو مطلوب استفاده نشده و ما باید موانع و مسائل پیش رو در این بخش را برطرف کنیم.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: کشور‌ها علاقمندی خوبی به این کریدور نشان داده‌اند به طوری که این ۱۲ کشور مدیران کل، معاونان وزیر و وزیران خود را برای حضور در این اجلاس اعزام کرده‌اند.

وی با اشاره به تقارن افتتاح راه آهن قزوین – رشت با برگزاری این جلسه گفت: تقارن با افتتاح راه‌آهن قزوین – رشت که یک بخش مهم باقی مانده از کریدور شمال – جنوب است نشان‌دهنده اهمیت برگزاری این اجلاس است.

اسلامی تأکید کرد: روز چهارشنبه با حضور رئیس جمهور و وزرای حمل و نقل ۱۲ کشور عضو این راه‌آهن افتتاح می‌شود و مقارن شدن این دو پروژه جلسه شورای هماهنگی کریدور شمال به جنوب را به یک نقطه عطف می‌رساند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه راه‌آهن رشت – آستارا تعیین پیمانکار شده است گفت: هم زمان با افتتاح راه آهن قزوین – رشت با حضور رئیس جمهور عملیات اجرایی راه‌آهن رشت – آستارا هم کلید می‌خورد و خوشبختانه تأمین منابع مالی این پروژه هم کلید خورده است.

وی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران درباره میزان پیشرفت کریدور ترانزیتی شمال جنوب گفت: این کریدور شامل سه بخش است که بخش اول آن مربوط به زیر ساخت است که ما هم اکنون زیرساخت‌های آن را فراهم کردیم تا بتوانیم از ظرفیت بیشتر این پروژ استفاده کنیم.

اسلامی افزود: از گذشته بار‌های آسیای میانه و قفقاز به طور کلی از کشور ایران عبور و مرور می‌کردند و ما با گسترش زیرساخت‌ها از جمله راه‌آهن (راه‌آهن بافق – بندر عباس – سرخس) توسعه بنادر از جمله بندر چابهار و بنادر شمالی و همچنین آماده‌سازی جاده‌ها توانستیم پیشرفت خوبی در این کریدور از سوی ایران بدست آوریم.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ایجاد قابلیت برای مدیریت جابه‌جایی بار در شرایط کنونی نقش مؤثری در اتصال کشور‌های همسایه به این کریدور دارد.

وی به ایجاد لجستیک در این کریدور اشاره کرد و گفت: با ایجاد لجستیک قدرت حمل و نقلی در قالب شرکت‌های حمل و نقل ترکیبی می‌تواند این کریدور را توسعه دهد.

وزیر راه و شهرسازی یادآوری کرد: به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و همچنین برای گسترش جابه‌جایی‌ها باید قدرت لجستیک را در این بخش افزایش دهیم.
کد مطلب: 7240
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *